KATEGORIE
	
    	
         
  	
	
		
		
			
				
						
				
					
		
	
	
		 
	
	
	
	
Zpěz k nákupu
					
	
				
			
			Audio, video, TV
			
			
			AUTO - MOTO
			
			
			Dům a zahrada
			
			
			Foto
			
			
			Hračky
			
			
			Chovatelské potřeby, Drogerie
			
			
			Malé domácí spotřebiče
			
			
			Počítače, notebooky, mobily
			
			
			Sport, krása, zdraví, zábava
			
			
			Velké spotřebiče
			
			
			Výprodej ULTRA nízké ceny
			
			
			Zdraví, wellness
			
Na vašem soukromí nám záleží
Lamart LT3111 Forma na chléb BONTE, 30 x 15 cm
133 Kč 
				110 Kč bez DPH
				Dostupnost: Skladem v eshopu
Part no.: 42004677
Kód produktu: 98089677
Výrobce: LAMART
Váha: 0,253 kg
Popis produktu
		
		
                 
Formy odolávají teplotám - 60 až 230°C beze změn vlastností nebo technických parametrů. Lze je použít v pečící troubě, ale jsou vhodné i do ledničky.Nepřilnavost forem zaručuje snadné a rychlé vyjmutí výrobku z formy.Formy lze jednoduše umýt houbičkou pod tekoucí vodou nebo v myčce. Technické parametry: - Materiál: Uhlíková ocel/Silikon - Barva: černá, červená - Rozměr: 30x15x6,2cm NÁVOD K POUŽITÍ - Aby si forma udržela svou nepřilnavost, doporučujeme ji vložit asi na 10 min. do vroucí vody, zvláště po pečení lepivých těst - V případě, že pečeme něco s malým množstvím tuku, můžeme zlepšit nepřilnavost formy slabou vrstvou tuku nebo poprášením kakaem nebo moukou POZOR! Při nesprávném použití nese riziko poškození uživatel sám.
	
	
	
	
	
Popis produktu
Formy odolávají teplotám - 60 až 230°C beze změn vlastností nebo technických parametrů. Lze je použít v pečící troubě, ale jsou vhodné i do ledničky.Nepřilnavost forem zaručuje snadné a rychlé vyjmutí výrobku z formy.Formy lze jednoduše umýt houbičkou pod tekoucí vodou nebo v myčce. Technické parametry: - Materiál: Uhlíková ocel/Silikon - Barva: černá, červená - Rozměr: 30x15x6,2cm NÁVOD K POUŽITÍ - Aby si forma udržela svou nepřilnavost, doporučujeme ji vložit asi na 10 min. do vroucí vody, zvláště po pečení lepivých těst - V případě, že pečeme něco s malým množstvím tuku, můžeme zlepšit nepřilnavost formy slabou vrstvou tuku nebo poprášením kakaem nebo moukou POZOR! Při nesprávném použití nese riziko poškození uživatel sám.