KATEGORIE
Zpěz k nákupu
Audio, video, TV
AUTO - MOTO
Dům a zahrada
Foto
Hračky
Chovatelské potřeby, Drogerie
Malé domácí spotřebiče
Počítače, notebooky
Sport, krása, zdraví, zábava
Velké spotřebiče
Výprodej ULTRA nízké ceny
Zdraví, wellness
Na vašem soukromí nám záleží
Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment
1591 Kč
1315 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem-dodání 2-4 dní
Part no.: K-H140B
Kód produktu: 105080575
Výrobce: Dellinger
Váha: 0,145 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment . Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování . Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
Vykosťovací nůž
Vhodný pro venkovní kuchyně
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Moderní design
110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
Krásný vzor na čepeli
Vhodný jako dárek
110 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí ? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
Moderní karbonová rukojeť
Vykosťovací nůž Boning patří do řady Carbon Fragment . Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování .
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Model: vykosťovací Boning
Série: Carbon Fragment
Určení: kuchyňský nůž
Barevné provedení: nerez, černá, šedá
Materiál čepele: japonská damašková ocel
Materiál rukojeti: karbon
Hmotnost: 145 g
Délka čepele: 155 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Obsah balení
1x kuchyňský nůž
Popis produktu
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment . Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování . Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
Vykosťovací nůž
Vhodný pro venkovní kuchyně
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Moderní design
110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
Krásný vzor na čepeli
Vhodný jako dárek
110 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí ? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
Moderní karbonová rukojeť
Vykosťovací nůž Boning patří do řady Carbon Fragment . Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování .
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Model: vykosťovací Boning
Série: Carbon Fragment
Určení: kuchyňský nůž
Barevné provedení: nerez, černá, šedá
Materiál čepele: japonská damašková ocel
Materiál rukojeti: karbon
Hmotnost: 145 g
Délka čepele: 155 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Obsah balení
1x kuchyňský nůž